Команда дізнається, коли бізнес видалено
Раніше, коли власник видаляв бізнес, команда втрачала доступ мовчки: бізнес просто зникав з переліку. Тепер кожен працівник отримує сповіщення з назвою бізнесу - у дзвонику і на сторінці «Сповіщення». Так само воно приходить, коли власник видаляє свій акаунт разом з бізнесами.
- У дзвонику зʼявився розділ «Бізнеси» - події про самі бізнеси не губляться серед оновлень продукту